Ποιο είναι το Cosmorama Travel Services;

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εμπειρία και η γνώση, αποτέλεσμα πολύχρονων περιπλανήσεων σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, γίνεται πηγή έμπνευσης για νέες ταξιδιωτικές προτάσεις. Αναζητώντας το αυθεντικό στην καθημερινότητα των λαών, τα ταξίδια πλημμυρίζουν από ήχους, μυρωδιές και γεύσεις και συνθέτουν τις εικόνες ενός κόσμου αλλιώτικου. Η γη φιλόξενη, με την ασύλληπτη πολυμορφία της, γοητεύει τον ταξιδευτή και τον γεμίζει αγάπη για τα θαύματα της φύσης και τα έργα των ανθρώπων.

Η μαγεία του ταξιδιού, φτιαγμένη από χιλιάδες μικρές στιγμές απόλαυσης, μετουσιώνεται στις φουτουριστικές γραμμές του ορίζοντα, στην τραχιά αγριότητα των ορεινών τοπίων, στα πολύβουα παζάρια, στα σκονισμένα σοκάκια και στα επιβλητικά οικοδομήματα. Λόγια ακατάληπτα, συνήθειες παράξενες, γεφυρώνουν το χθες με το σήμερα, το εδώ με το παντού. Ταξιδεύοντας, ο κόσμος μοιάζει με εικόνα συνεκτική, με σύστημα όπου όλα μπερδεύονται για να ανασυντεθούν σε μια πρωτότυπη ενότητα. Καταλύτης αυτής της υπέροχης χημείας είναι τα ζεστά χαμόγελα και τα ντροπαλά βλέμματα, που γίνονται όμως τόσο οικεία, και παραπέμπουν στην ίδια την ουσία της ζωής. Η πολιτιστική κληρονομιά, μια διαδοχή από πολιτισμούς, διηγείται την ιστορία του κόσμου με τον πιο εύγλωττο τρόπο. Τελικά το ταξίδι είναι χίλια πράγματα μαζί. Είναι άνθρωποι, ζώα, καρποί, άμαξες, εμπορεύματα, ιδέες, θρησκείες, τέχνες. Ακολουθεί τα χνάρια των μεγάλων εξερευνητών. Φέρνει σε επαφή τον άνθρωπο με τον μόχθο των καλλιεργητών στους αγρούς, με τις δεισιδαιμονίες των λαών, με τις πνευματικές αναζητήσεις των σοφών, με τις αυλές των γυναικών.

Από τις στέπες του βορρά, ως τα τροπικά δάση και τους πάγους του νότου, το φυσικό και το ανθρώπινο τοπίο ανοίγει δρόμους και μας καλεί να τους περπατήσουμε. Ακολουθώντας τους, χαράξαμε την πορεία των διαδρομών, που φιλοδοξούν να σας ταξιδέψουν …ως την άκρη της γης.

Καλωσορίσατε στο Cosmorama

Παναγιώτης Ηλιάδης, Μαρία Καββαδία, Νένα Παπαδοπούλου

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Ταξιδιωτική Εταιρία COSMORAMA δημιουργήθηκε το 2002 στην Ελλάδα και με σταθερά ανοδική πορεία έχει εδραιώσει την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά στην οποία δραστηριοποιείται με ευθύνη και συνέπεια.

Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αθήνα, ενώ από το 2014 λειτουργεί γραφείο και στη Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Όραμά μας να προσφέρουμε ταξίδια «..ως την άκρη της γης».

Η έμπειρη ομάδα των καταξιωμένων συνεργατών μας δεσμεύεται απόλυτα για την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ

Κάθε ταξίδι μας είναι σχεδιασμένο με γνώμονα το σεβασμό στη φύση, στις ιδιαιτερότητες των λαών και στην πολιτιστική μας κληρονομιά. Η αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο προσβλέπει στη συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη σωστή και άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων. Ο ταξιδιώτης είναι για μας ο τελικός αποδέκτης μιας «εμπειρίας ζωής» που τη μοιραζόμαστε μαζί του από τη στιγμή του σχεδιασμού έως και την υλοποίηση του ταξιδιού.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ

Με απόλυτη επίγνωση της σημασίας που φέρουν οι ανθρώπινοι πόροι για μας, διαθέτουμε ικανά και έμπειρα στελέχη και στηρίζουμε τη διαρκή και πολύπλευρη εξέλιξή τους. Η διασφάλιση άριστου περιβάλλοντος εργασίας που επιδιώκει την καθιέρωση ενός σύγχρονου και αξιοκρατικού μοντέλου διοίκησης ανεβάζουν τον πήχη αποδοτικότητας των ανθρώπων μας.

Τα Προϊόντα & οι Υπηρεσίες μας

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ & ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ομαδικά ταξίδια στα πιο ενδιαφέροντα μέρη του πλανήτη

Τα Ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν διαδρομές σε μία ή περισσότερες χώρες του κόσμου. Ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα προσωπικής πείρας. Έχουμε πάει, έχουμε γνωρίσει τον προορισμό κι έχουμε άποψη για όλα τα αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία και τα μεταφορικά μέσα που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε στα ταξίδια μας. Συνοδεύονται πάντα από έμπειρους αρχηγούς που φροντίζουν όλες τις μικρές ή μεγάλες -αλλά πάντα σημαντικές- λεπτομέρειες του ταξιδιού. Τα ομαδικά ταξίδια για να υλοποιηθούν απαιτούν τη συμμετοχή ενός μίνιμουμ αριθμού ατόμων. Ωστόσο σε πολλούς προορισμούς πραγματοποιούμε τα ταξίδια ακόμα και με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.

Ατομικά ταξίδια και ταξίδια fly & drive

Εμείς στο COSMORAMA χαιρόμαστε όλους εσάς που αποφασίζετε να ταξιδέψετε μόνοι σας. Κάθε φορά που σχεδιάζουμε μαζί το «δικό σας» ταξίδι μοιραζόμαστε όχι μόνο τον ενθουσιασμό σας αλλά και τις γνώσεις και την εμπειρία μας. Γιατί εμείς έχουμε ήδη πάει πριν από σας. Ξέρουμε τι να σας προτείνουμε, τι αξίζει να δείτε, ποιες είναι οι συνθήκες που θα συναντήσετε. Δεν είναι τυχαίο που τα πιο δύσκολα ταξίδια στον πλανήτη, μας τα εμπιστεύεστε. Διαλέξτε λοιπόν την παρέα σας κι ελάτε σε μας να σας καθοδηγήσουμε για τα υπόλοιπα. Σίγουρα η πείρα μας θα διευκολύνει και θα ομορφύνει τις διακοπές σας. Παρότι πιστεύουμε ότι το ατομικό ταξίδι πρέπει να το σχεδιάζουμε μαζί, εμείς έχουμε ήδη ετοιμάσει ιδέες και διαδρομές στα ωραιότερα μέρη του κόσμου. Ωστόσο η προσωπική άποψη και οι ανάγκες των ταξιδιωτών είναι αυτές που θα καθορίσουν και το τελικό πρόγραμμα. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να χαράξετε τη δική σας πορεία και θα σας ενημερώσουν για τα αξιοθέατα που θα πρέπει να δείτε. Θα σας βοηθήσουν ακόμα να επιλέξετε τα ξενοδοχεία που σας ταιριάζουν. Η άρτια μηχανογράφηση που διαθέτουμε, μας επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις κρατήσεις όλων των μεγάλων ξενοδοχείων ανά τον κόσμο. Έτσι θα σας δείξουμε φωτογραφίες από τα ξενοδοχεία για να διαλέξετε, θα σας δείξουμε χάρτες των πόλεων που θα επισκεφθείτε με τα σημεία που βρίσκονται τα ξενοδοχεία και το σπουδαιότερο θα σας δώσουμε άμεσα τις τιμές για να υπολογίσετε το κόστος του ταξιδιού σας. Η πολύχρονη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας σε όποιο σημείο του πλανήτη θέλετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ταξίδια στις μεγαλουπόλεις του κόσμου

Για όποιον λόγο κι αν ταξιδεύετε, δουλειές ή διασκέδαση, μπορούμε να σας κλείσουμε αεροπορικά εισιτήρια στις καλύτερες τιμές, ξενοδοχεία της κατηγορίας και τιμής που θα επιλέξετε, μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια καθώς και ξεναγήσεις και εκδρομές. Εμείς έχουμε ετοιμάσει ταξίδια «μικρής παραμονής» στις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου με ενδεικτικές τιμές για διάφορες κατηγορίες ξενοδοχείων. Ωστόσο μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο μέρος του πλανήτη θέλετε και, το πιο σπουδαίο, να σας δώσουμε όποια πληροφορία χρειαστείτε για την παραμονή σας. Νυχτερινά θεάματα, συναυλίες, εκθέσεις κ.λπ.

Ταξίδια διακοπών και ξεκούρασης

Το καλό είναι ότι στον πλανήτη μας το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ. Ακόμα κι όταν στην Ελλάδα ο καιρός είναι μουντός και βροχερός, υπάρχουν μέρη ανά τον κόσμο που είναι λουσμένα στο φως του ήλιου και διαθέτουν πανέμορφες παραλίες για να χαρείτε το καλοκαίρι. Αν πάλι είστε λάτρεις του βουνού, θα σας βρούμε σίγουρα τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου που προσφέρονται για φυσιολατρικές δραστηριότητες. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ακόμα μια πλούσια γκάμα ξενοδοχείων με υποδομές σωματικής και ψυχικής χαλάρωσης «spa centers». Στον κατάλογο υπηρεσιών αυτής της κατηγορίας θα βρείτε ενδεικτικές τιμές για τα ωραιότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Σε αρκετές από αυτές τις περιοχές υπάρχει η δυνατότητα ελληνόφωνων ή αγγλόφωνων ξεναγήσεων και εκδρομών.

Γαμήλια ταξίδια & Λίστα Γάμου

Αν όλα στο γάμο σας πρέπει να είναι τέλεια, τότε το γαμήλιο ταξίδι σας πρέπει να είναι COSMORAMA. Ξεκινήστε μια καινούρια ζωή με το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Τώρα, με τη Λίστα Γάμου έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε …ως την άκρη της γης. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε και να σχεδιάσετε το ταξίδι που σας ταιριάζει, δίνοντας τη χαρά σε συγγενείς και φίλους να σας χαρίσουν όχι απλώς ένα δώρο αλλά μια εμπειρία ζωής!

Ομαδικά ταξίδια – τοπικής διοργάνωσης – με αγγλόφωνες/πολύγλωσσες ξεναγήσεις

Οι περισσότεροι συνεργάτες μας στο εξωτερικό –που είναι τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία στη χώρα τους– οργανώνουν πολυήμερα ομαδικά προγράμματα με πολύγλωσσες ή αγγλόφωνες ξεναγήσεις. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιο από αυτά τα ταξίδια, με συμμετέχοντες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, ρωτήστε μας. Για κάθε χώρα θα σας βρούμε τις καλύτερες λύσεις που σας ταιριάζουν.

Κρουαζιέρες σε ποτάμια

Ένας θαυμάσιος τρόπος να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου είναι με ποταμόπλοιο. Εμείς επιλέξαμε τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αμερική. Εκτός από τα ταξίδια που προτείνουμε στα έντυπά μας, μπορούσε να σας κλείσουμε καμπίνες και φυσικά αεροπορικά εισιτήρια για όποια ποτάμια διαδρομή επιλέξετε. Ζητήστε από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους να σας ενημερώσουν για τα δρομολόγια και τα πλοία.

Κρουαζιέρες 5* με την Holand America Line

Τα 5* κρουαζιερόπλοια της Holland America Line εκτός από τις πολυτελείς καμπίνες διαθέτουν χώρους ξεκούρασης και χαλάρωσης με φόντο την καταγάλανη θάλασσα, την πράσινη χλωρίδα των ακτών και την πολυμορφία της πανίδας των 5 ηπείρων. Σε κάθε πλοίο υπάρχει καθημερινή εναλλαγή πολιτιστικών δραστηριοτήτων (διαλέξεις, προβολές, βιβλιοθήκη) και ψυχαγωγικών θεαμάτων (happenings, πάρτι, καζίνο, θέατρο). Η φιλόξενη διάθεση του προσωπικού, η ευγένεια και η υποδειγματική συμπεριφορά του πληρώματος θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια και ικανοποίηση. Η ποικιλία των προορισμών και οι συχνές αναχωρήσεις σάς δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τις διακοπές σας όπου και όποτε σας εξυπηρετεί. Μια κρουαζιέρα είναι η καλύτερη επιλογή για το γαμήλιο ταξίδι σας, για να γιορτάσετε μια επέτειο, για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή τους φίλους σας, για να γνωρίσετε τα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη. Ζητήστε μας τον ετήσιο κατάλογο με τα δρομολόγια και τις τιμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Το COSMORAMA προσφέρει όλη την γκάμα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών προς τις εταιρίες-πελάτες και τα στελέχη τους.

Το τμήμα Corporate της εταιρίας μας φροντίζει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια των επαγγελματικών ταξιδιών σας. Αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταφορές και υπηρεσίες VIP με πολυτελή οχήματα, ενοικίαση αυτοκινήτων. Με πολυετή πείρα στο χώρο, το COSMORAMA είναι ο επαγγελματίας συνεργάτης σας για την οργάνωση και υλοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών συνεδρίων, συσκέψεων, εταιρικών συναντήσεων, εκδηλώσεων και ταξιδιών κινήτρων (M.I.C.E), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η οργάνωση εταιρικών συναντήσεων περιλαμβάνει την επιλογή του κατάλληλου χώρου, τις μεταφορές και διαμονές των συμμετεχόντων. Το COSMORAMA μπορεί να χειριστεί όλες τις παραμέτρους για επιτυχημένες εταιρικές συναντήσεις. Η οργάνωση επιτυχημένων συνεδρίων πηγάζει από τη γνώση του προορισμού και τις ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις με την τοπική αγορά που εξασφαλίζουν την επιτυχία των συνεδρίων ανεξαρτήτως μεγέθους.

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η εταιρία μας διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Εισερχόμενου Τουρισμού και προσφέρει υπηρεσίες Ταξιδιών Αναψυχής, Εταιρικών Ταξιδιών, Συνεδρίων και διοργάνωσης Events σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η βράβευσή μας στην PHILOXENIA (καλύτερο έντυπο Εισερχόμενου Τουρισμού «Greece A la Carte 2017») πιστοποιεί την υπεύθυνη και ξεχωριστή θέση της εταιρίας μας στο χώρο.

V FOR VACATION (B2B PLATFROM)

www.vforvacation.com

Το V FOR VACATION είναι ένα καινοτόμο προϊόν από αγγλόφωνα ταξιδιωτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο με εξασφαλισμένες αναχωρήσεις. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα online ταξιδιωτικών πακέτων που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά και διατίθεται μέσα από ένα δίκτυο τοπικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων σε όλο τον κόσμο.

Συνεργασίες…

Το COSMORAMA είναι μέλος των:

HATTA (Hellenic Association of Travel & Tourist Agencies)
WATA (World Association of Travel Agents)
WOI (World Of Incentives)
ASTA (American Society of Travel Agents
Επίσης είναι Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των μεγαλύτερων εταιριών Κρουαζιέρων παγκοσμίως.

Video παρουσίαση του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmorama

Βραβεύσεις

2019: Πληρέστερο περιεχόμενο ιστοσελίδας

Από τoν Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Το βραβείο παρέλαβε από την γ.γ. Υπουργείου Τουρισμού κα Γεωργία Καραστάθη, ο κος Ντάνος Σασσών, Cosmorama Key Accounts Manager.

Πηγή: http://www.fedhatta.gr

2018: Καλύτερο τουριστικό έντυπο και ιστοσελίδα

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Το βραβείο παραλαμβάνει από τον Πρόεδρο του HATTA κ. Στάθη Σκρέτα, ο κος Παναγιώτης Ηλιάδης, συνιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του Cosmorama.

Πηγή: http://www.fedhatta.gr

2016: Έντυπο εισερχόμενου τουρισμού Greece A La Carte

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Η κα Σοφία Αλεξανδρίδου, διευθύντρια του Cosmorama Βορείου Ελλάδας παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Σπύρο Πέγκα, Αντιδήμαρχο Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην τελετή βράβευσης στην 32η Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: gtp headlines, Cosmorama Travel Blog

2015: Μουσικό CD προβολής ταξιδιών

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Ο κος Παναγιώτης Ηλιάδης, συνιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του Cosmorama στην τελετή βράβευσης.

Πηγή: gtp headlinesCosmorama Travel Blog

2013: Καλύτερο ταξιδιωτικό έντυπο εξερχόμενου τουρισμού.

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλλογιάννη παραδίδει το βραβείο στον κ. Ντάνο Σασσών, Cosmorama Key Accounts manager.

Πηγή: gtp headlines

2009: Καλύτερο ταξιδιωτικό website.

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Η υπουργός τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου παραδίδει το βραβείο στον εκπρπόσωπο του Cosmorama.

Πηγή: gtp headlines, deasy.gr, traveldailynews.gr

2008: Καλύτερο έντυπο εξερχόμενου Τουρισμού

Για το έντυπο «Ταξιδεύω σημαίνει Ονειρεύομαι». Από τoν Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Πηγή: gtp headlines

2005: Ειδικό βραβείο για εναλλακτική προσέγγιση στο ταξίδι

Από τo Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ). Το βραβείο παρέλαβε η κα Νένα Παππαδοπούλου, συνιδιοκτήτρια του Cosmorama από τον Υπουργό Τουρισμού Δημήτριο Αβραμόπουλο.

Πηγή: gtp headlines