Κως & Νίσυρος

Ταξίδι 5 ημερών
Διάρκεια
5 ημέρες
Διανυκτερεύσεις

Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Κως (4)

Φυσική κατάσταση
Κατάλληλο για όλους
Διάρκεια
5 ημέρες
Διανυκτερεύσεις

Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Κως (4)

Φυσική κατάσταση
Κατάλληλο για όλους

Περιγραφή Ταξιδιού

Άλλα περιμένουμε και άλλα βρίσκουμε στην Κω. Εμείς τουλάχιστον που ψάχνουμε τις ομορφιές του κάθε τόπου πίσω από την επιφάνεια. Εδώ βρήκαμε μια τραυματισμένη πόλη από τον σεισμό του ’17 που ξεπερνώντας το χθες βαδίζει προς το αύριο με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση. Σ’ αυτό συντελεί βέβαια και η μεγάλη πληρότητα του νησιού. Ξεχωρίσαμε τρία στοιχεία που καθιστούν την Κω μοναδική. Τους ποδηλατοδρόμους της που δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στον άνθρωπο και όχι στο αυτοκίνητο, τα Iταλικά κτίρια της πόλης που προσδίδουν αρχοντιά και υπογραμμίζουν το παρελθόν της και την προσπάθεια των παραγωγών της να βελτιώσουν και να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της.
Η Νίσυρος πάλι μας βγάζει μια άγρια ομορφιά του ηφαιστειογενούς τόπου με τους όμορφους οικισμούς.
Τέλος το Bodrum, η Μύκονος της Τουρκίας μας επιφυλάσσει ένα υπέροχο κάστρο με μουσείο ενάλιας αρχαιολογίας, ένα πλούσιο παζάρι και τις μυρωδιές της ανατολής.

Τα γαστρονομικά μας ταξίδια
επιμελείται και συνοδεύει ο Τίμος Πετρίδης

Ο Τίμος Πετρίδης, είναι αρχιτέκτων – επιχειρηματίας της εστίασης με δύο γνωστά εστιατόρια, το 1800 (1987- 1991) στη Σαντορίνη με παγκόσμια φήμη και το Καλλίστη (1993-2008) στην Αθήνα που δημιούργησε ρεύμα στην Αθηναϊκή σκηνή (Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα) και βραβεύτηκε τρεις χρονιές με χρυσό σκούφο ως καλύτερη Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα από το «Αθηνόραμα» και μια από το «Diners Club». Παράλληλα δούλεψε ως αρχιτέκτονας σε ιδιωτικά έργα στη Σαντορίνη και την Αθήνα (1983-2014).
Συνεργάστηκε με το Gourmet Club του Μάριου Κάλφογλου (2005-2006) ως υπεύθυνος στην οργάνωση των γαστρονομικών εκδηλώσεων. Υπήρξε δραστήριο μέλος του Αρχέστρατου και του ελληνικού τμήματος του Slow Food, συμμετέχοντας σε διάφορες επιτροπές. Έλαβε μέρος ως ομιλητής στα Συνέδρια Μεσογειακής Διατροφής, «Νέκταρ και Αμβροσία», Γαστρονομίας στο Μουσείο Μπενάκη και στο 365 Non Stop Tourisme Conference.
Το 2011 δημιούργησε την «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» που κύριο στόχο έχει να φέρει κοντά το αθηναϊκό κοινό με τον γαστρονομικό θησαυρό της επαρχίας, ώστε ο κόσμος να γνωρίσει τους αξιολογότερους παραγωγούς και τα προϊόντα τους. Πρώτη προσπάθεια Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ελλάδα.
Η «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» διοργανώνει επίσης και εκδηλώσεις γνωριμίας με αθηναϊκά εστιατόρια που κάνουν τη διαφορά. Πολλές φορές το μενού βασίζεται στα προϊόντα κάποιων παραγωγών από την επαρχία και είναι συνδυασμένο πάντα αρμονικά με τα κρασιά ενός οινοπαραγωγού.
Από τον Νοέμβριο του 2016 η Ομάδα επεκτείνει τις δραστηριότητες της, με επισκέψεις στις σημαντικότερες εκθέσεις Τέχνης, Μουσεία και θεατρικές παραστάσεις της Αθήνας συνδυάζοντας τις επισκέψεις αυτές με ένα γαστρονομικό event.
Από το 2013 συνεργάζεται με το Cosmorama με στόχο τα γαστρονομικά ταξίδια να γίνουν γνωστά στο ευρύτερο ταξιδιωτικό κοινό.

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση).
  • Διαμονή: Τρεις (4) διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Πλατανίστα 4*sup
  • Γεύματα: Πρωινό
  • Μεταφορές: Με πολυτελές λεωφορείο
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Για Νίσυρο
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Ξεναγήσεις & δραστηριότητες από επαγγελματίες ξεναγούς & από τον αρχηγό στα γαστρονομικά
  • Ξεναγός.
  • Άλλο: Οινογνωσία στο Κτήμα Τριανταφυλλόπουλου. Γευσιγνωσία τυριού του τυροκομείου Γιάννου. Γευσιγνωσία λαδιού στο ελαιοτριβείο Παπαδημητρίου, αναψυκτικών Γαλαθρή. Μεζεδάκι στο παραδοσιακό καφενεδάκι του Νώτη
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.

Σημαντική Επισήμανση

  • Τα πιάτα σε όλα τα μενού είναι συνήθως 7 μαζί με το γλυκό και είναι για τη μέση (ανά 4 άτομα) με την λογική της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού για menu degustation έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο σφαιρική αντίληψη της γεύσης του κάθε χώρου και να είναι επαρκής η ποσότητα. Επίσης η επιλογή των εστιατορίων γίνεται με τρόπο ώστε να υπάρχει αντιπροσώπευση σε κάθε τόπο των καλύτερων μεζεδοπωλείων, παραδοσιακών ταβερνών, εστιατορίων αλλά και χωριάτικων γεύσεων.
  • Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση του ταξιδιού 15 άτομα.

Σημαντική Επισήμανση

  • Τα πιάτα σε όλα τα μενού είναι συνήθως 7 μαζί με το γλυκό και είναι για τη μέση (ανά 4 άτομα) με την λογική της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού για menu degustation έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο σφαιρική αντίληψη της γεύσης του κάθε χώρου και να είναι επαρκής η ποσότητα. Επίσης η επιλογή των εστιατορίων γίνεται με τρόπο ώστε να υπάρχει αντιπροσώπευση σε κάθε τόπο των καλύτερων μεζεδοπωλείων, παραδοσιακών ταβερνών, εστιατορίων αλλά και χωριάτικων γεύσεων.
  • Ελάχιστη συμμετοχή για την πραγματοποίηση του ταξιδιού 15 άτομα.
  • Ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

Ημερήσιο Πρόγραμμα

Ημέρα 1η: Αθήνα – Κως

Με την πρωινή πτήση της Sky Epxress θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο της Κω. Εκεί θα περιμένει το λεωφορείο μας για να αρχίσουμε την εκδρομή μας. Η πρώτη ημέρα μας είναι αφιερωμένη στη γαστρονομία του νησιού. Τα τελευταία 4 χρόνια οι παραγωγοί του νησιού παρουσιάζουν μια βελτιωμένη εικόνα των προϊόντων τους στην ετήσια έκθεση «Η Κως αλλιώς …γαστρονομικώς» στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Ιπποκράτειων που ο Δήμος οργανώνει επενδύοντας στον πολιτισμό. Εμείς θα γνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά προϊόντα του νησιού και φυσικά τους παραγωγούς που είναι πίσω από αυτά.
Ξεκινάμε λοιπόν με την άμπελο και το υπέροχο κρασί ενός οινοποείου που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα και αναγνωρισμένα της χώρας. Είναι το πολυβραβευμένο Οινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου.
Η εξαιρετική οικοδέσποινα κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και η ομάδα της, θα μας υποδεχτεί και θα μας ξεναγήσει στους καλόγουστους χώρους του με πινελιές τέχνης. Θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή των χαρακτηριστικών κρασιών του οινοποιείου.
Στο οινοποιείο θα γνωρίσουμε και τον αναγνωρισμένο τυροκόμο του νησιού κο Παναγιώτη Γιάννου που θα μας μιλήσει για το φημισμένο τυρί του, της Πόσιας, το κρασοτύρι που ωριμάζει στις οινολάσπες και όχι μόνο γι’ αυτό.
Επόμενος στόχος μας είναι η  ελιά και το λάδι και τα αδέρφια Γιάννη και Βαγγέλη Παπαδημητρίου που θα μας πουν τα πάντα για το προϊόν, τη μεταποίησή του και με μια αποτελεσματική γευσιγνωσία θα μας δείξουν μερικά μυστικά του καλού λαδιού. Η γνωριμία θα γίνει στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του «Κοακού Ελαιώνα» του ελαιοτριβείου τους κοντά στο Ζιπάρι.
Τελειώνουμε την πρωινή ξενάγηση με την Ποτοποιία Γαλαθρή που από το 1955 παράγει με συνέπεια τα καλύτερα αναψυκτικά του νησιού. Ανάμεσα τους -θα θυμίσει πολλά στους παλιότερους- το Μπυράλ. Ιδιαίτερη και η Κως Κόλα τους όπως και οι υπέροχες άλλες γεύσεις τους. Θα μας υποδεχθεί η Ελβετίδα ιδιοκτήτρια κα Ελισάβετ Γαλαθρή που κρατάει την επιχείρηση ανταγωνιστική.
Θα καταλήξουμε στο όμορφο χωριό Πλατάνι, το πρώην Τσερμεντέ, με μουσουλμανικό πληθυσμό για να δοκιμάσουμε τις νοστιμιές της ονομαστής ταβέρνας “Arap”του γελαστού και ευγενικού ιδιοκτήτη του, κου Γιασάντ. Στο τέλος του γεύματος θα δοκιμάσουμε το περίφημο μαστιχωτό καιμάκι παγωτό μέσα σε τριφτό σιμιγδαλένιο χαλβά.
Μετά το γεύμα θα συνεχίσουμε για το υπέροχο ξενοδοχείο μας το «Πλατανίστα 4*superior» στις παρυφές της πόλης της Κω. Θα τακτοποιηθούμε στα πολυτελή δωμάτια μας  και μετά από μικρή ξεκούραση θα βγούμε για τις απογευματινές δραστηριότητες μας.
Εδώ αξίζει να σταθούμε στο μοναδικό αρχιτεκτονικά, μεταμοντέρνου μεσογειακού ρυθμού με Βενετσιάνικες επιδράσεις ξενοδοχείο μας με τις πολλές βραβεύσεις, τις 2 πισίνες το υπέροχο πρωινό και την οικογενειακή φιλική ατμόσφαιρα. Θα το απολαύσουμε ιδιαίτερα.
Το απόγευμα λοιπόν ελεύθερο για μπάνιο σε μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου, ή στη θάλασσα δίπλα, ή βόλτα στα μαγαζιά και πρώτη γνωριμία με την πόλη.
Δοκιμάστε ντόπια κανελάδα ή λαμπρόπιτα (τάρτα της λαμπρής με τυρί, αυγό) στο ζαχαροπλαστείο Αίγλη στην πλατεία Ελευθερίας.
Το βράδυ υπέροχο θερινό σινεμαδάκι ή ποτό κερασμένο δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Πλατανίστα.

Ημέρα 2η: Κως

Μετά από ένα όμορφο πρωινό ξεκινάμε με το πούλμαν μας για την δεύτερη μέρα της εκδρομής. Σήμερα θα γνωρίσουμε την Κω και μέσα από την ιστορία και τη λαογραφία της.
Πρώτη επίσκεψη στο Ασκληπιείον  με τη θαυμάσια θέα προς τη θάλασσα, όπου μέσα από μια εμπνευσμένη ξενάγηση θα μάθουμε για τον ρόλο της σχολής του Ιπποκράτη στην διαμόρφωση της επιστημονικής ιατρικής.
Αμέσως μετά στο παρακείμενο Ιπποκράτειο Ίδρυμα θα δούμε τα βότανα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης ο πατέρας της ιατρικής στην εξάσκηση του έργου του. Ξεναγός μας ο  κος Διακογιάννης.
Συνεχίζουμε την εκδρομή μας προς την δυτικά, στον κεντρικό δρόμο του νησιού.
Πρώτα θα περάσουμε από τον Μύλο της Αντιμάχειας, με τον μυλωνά να μας εξηγεί για την πρόσφατη αναπαλαίωση του και ότι είναι εν λειτουργία σήμερα για τις ανάγκες της περιοχής. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται το Παραδοσιακό σπίτι της Αντιμάχειας με την κυρία Μαρία Διακονικολού να μας μιλάει για τηνκαθημερινότητα του νησιού στα χρόνια που πέρασαν και να υφαίνει στον αργαλειό.
Μικρή στάση και στην Πλάκα ένα μαγευτικά δροσερό μέρος μέσα σε δάσος, με παγώνια και γάτες να έχουν κάνει κατάληψη.
Λίγο πιο κάτω θα συναντήσουμε το Μελισσοκομείο ‘Μέλισσα’, όπου η ιδιοκτήτρια κα Διονυσία Ανθούλη θα μας μιλήσει  για το εξαιρετικό μέλι της Κω και θα μας τρατάρει διάφορες ποικιλίες και προϊόντα.
Παίρνοντας τον δρόμο του γυρισμού για την πόλη θα περάσουμε από το Πυλί από την μοντέρνα  επιχείρηση καλλυντικών από aloe vera, Pandrosia για να μάθουμε, να δούμε και να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της. 
Τελευταίος σταθμός μας η Ζια με την υπέροχη θέα στο πέλαγος και τις απέναντι Τουρκικές ακτές. Θα καταλήξουμε στην Must ταβέρνα Ωρωμέδων . Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης της κος Νίκος Παπακωνσταντίνου υπόσχεται να μας αφήσει άφωνους με τις γεύσεις του.
Το βράδυ ποτάκι στο H2O (νερό) ή παγωτό στο χέρι και σουλάτσο στην παραλία.

Ημέρα 3η: Κως

Η Τρίτη μας μέρα είναι αφιερωμένη στην πόλη της Κω. Θα ξεκινήσει με μια επίσκεψη με τα πόδια στην Casa Romana που ανασκάφτηκε το 1933 και αναστηλώθηκε το 1940. Είναι μια μεγάλη και όμορφα διακοσμημένη έπαυλις που ανήκε σε κάποιον πλούσιο Κώο αξιωματούχο.
Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο στην πλατεία Ελευθερίας.
Εκεί στην πλατεία θα δοκιμάσουμε στο καινούργιο πόνημα του τυροκόμου Παναγιώτη Γιάννου τα περίφημα παγωτά του από κατσικίσιο γάλα αλλά και τα παραδοσιακά κατημέρια παρέα με το καφεδάκι μας.
Θα κλείσουμε την πρωινή μας βόλτα με ένα μικρό οδοιπορικό στο κέντρο της πόλης με ένα πέρασμα από τα σημαντικά ιταλικά δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, αλλά και τη συναγωγή, τον πλάτανο του Ιπποκράτη, το κάστρο το χαμάμ και το λιμάνι.
Για φαγητό θα καταλήξουμε στην μοντέρνα πρόταση γαστρονομίας του νησιού το εστιατόριο Broadway.
Το απόγευμα όσοι θέλουν θα πάνε για μπάνιο δίπλα στο ξενοδοχείο ή με το λεωφορείο της γραμμής στα θερμά για ένα θερμό ιαματικό λουτρό στην θάλασσα.

Ημέρα 4η: Κως (προαιρετική εκδρομή Μπόντρουμ)

Σήμερα η το πρωινό είναι αφιερωμένο στην προαιρετική εκδρομή μας στο Μπόντρουμ, την αρχαία Αλικαρνασσό που απέχει μόλις 10 μίλια από την Κω και φέρνει ολοζώντανα τα σημάδια του πολιτισμού της περιοχής (Κάστρο και Μουσείο Ενάλιας Αρχαιολογίας) αλλά έχει ταυτόχρονα τις μυρωδιές και τις γεύσεις της ανατολής της γείτονος χώρας  αλλά και την πλούσια αγορά της (παζάρι).
Όσοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα ή την πισίνα του ξενοδοχείου μας στην Κω.
Το απόγευμα υπάρχει χρόνος για μπάνιο μπροστά από το ξενοδοχείο και το βράδυ ελεύθερο για ένα τελευταίο ελαφρύ τσιμπολόγημα πιθανώς στο Ιταλικό εστιατόριο Avanti.

Ημέρα 5η: Κως (Νίσυρος) – Αθήνα

Η τελευταία ημέρα μας είναι αφιερωμένη στη Νίσυρο. Θα ξεκινήσουμε το πρωί με το πούλμαν για την Καρδάμαινα απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι. Μετά από ένα σύντομο ταξίδι θα φτάσουμε στο Μανδράκι, όπου θα επιβιβαστούμε εκ νέου σε τοπικό λεωφορείο για τον πρώτο προορισμό μας που είναι ….τι άλλο από το ηφαίστειο. Θα συνεχίσουμε για τα Νικιά για να δούμε το Ηφαιστειολογικό Μουσείο, να περπατήσουμε στα όμορφα δρομάκια του χωριού και να καταλήξουμε για ένα χωριάτικο γεύμα – έκπληξη στην ταβέρνα Πόρτα της Νεκταρίας και του Ευθύμιου.
Μετά το φαγητό θα επιστρέψουμε στο Μανδράκι για να κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο χωριό με την κεντρική πλατεία, την εκκλησία την Ποταμίσια,, και θα πιούμε μια παγωμένη σουμάδα πριν πάρουμε το πλοίο μας για Καρδάμαινα. Στην Καρδάμαινα έχουμε χρόνο για μια τελευταία βουτιά, βόλτα για κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής και πιθανώς ένα τελευταίο μεζέ στο εστιατόριο Αυλή.
Από εκεί θα μας περιμένει το πούλμαν για το αεροδρόμιο.

Πίνακας αναχωρήσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες αναχωρήσεις για αυτό το ταξίδι.
PDF file icon ΚΩΣ-5Μ-ΟΚΤ-2023
Πρόγραμμα σε έντυπη μορφή. (Adobe Reader pdf)

Δημιούργησαν αναμνήσεις σε αυτήν τη διαδρομή...

“Χθες, ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία στην εκδρομή που πραγματοποιήσαμε μαζί σας στην Μακρόνησο. Αρχικά, να αναφέρω συγχαρητήρια για την ιδέα και υλοποίηση αυτής της εκδρομής σε έναν μαρτυρικό τόπο που δυστυχώς δεν προβάλλεται στα Μέσα. Η ξεναγός μας, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Οργανωμένη, ιδιαίτερα γνώστης του αντικειμένου, με σημειώσεις, φωτογραφίες και αναφορές που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος, τυπική στους χρόνους και πλήρως βοηθητική στο που να φάμε στην πόλη του Λαυρίου. Η εκδρομή δεν θα ήταν η ίδια χωρίς αυτή. Επιπρόσθετα, εντυπωσιαστήκαμε από τον ξεναγό του μουσείου, ο οποίος με τις γνώσεις του και την επικοινωνιακή του δεινότητα μας βοήθησε να κατανοήσουμε τι συντελείται στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Ήταν η πρώτη φορά που ταξιδέψαμε με το ταξιδιωτικό σας γραφείο και σίγουρα θα υπάρξει και επόμενη. Μόνο καλά λόγια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.”

Στεφανία Λ. (Μάιος ’24)

“Όλο το ταξίδι ήταν πολύ καλά οργανωμένο. Ο αρχηγός μας ήταν καταπληκτικός. Οι επισκέψεις στους διάφορους χώρους εξαιρετικές καθώς και οι ξεναγήσεις.”

Χριστίνα Σ. (Μάρτιος ’24)

“Συγχαρητήρια για τα προγράμματά σας. Αν είναι δυνατόν να επαναλάβετε του χρόνου ΚΑΡΠΑΘΟΣ/ΚΑΣΟΣ! απίστευτο πρόγραμμα και παροχές.”

Νίκος Κ. (Σεπτέμβριος ’23)

“Είναι το δεύτερο μονοήμερο ταξίδι που κάνω μαζί σας και ήθελα να σας συγχαρώ για άλλη μια φορά για το αποτέλεσμα. Άψογη διοργάνωση, καθαρό πούλμαν, ευγενέστατος οδηγός, συνέπεια στα πάντα. Για τον κύριο Πετρίδη τι να πρωτοπώ. Υπέροχος άνθρωπος, εξαιρετικός ξεναγός. Για μένα που δουλεύω τόσο πολύ και δυσκολεύομαι να ξεκλέψω χρόνο για τον εαυτό μου, ήταν πραγματικά μια μεγάλη ανάσα. Μπράβο σας παιδιά είστε ΑΨΟΓΟΙ!!!”

Νάνσυ Τ. (Νοέμβριος ’22)

“Συγχαρητήρια για την εκπληκτική διοργάνωση της εκδρομής. Εξαιρετικός ξεναγός, μορφωμένος, ευγενικός και πρόθυμος να τρέξει για όλους, πεντακάθαρο πούλμαν και ευγενέστατος οδηγός. Μπράβο σας!”

Νάνσυ Τ. (Σεπτέμβριος ΄21)

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη διοργάνωση της εξόρμησής μας. Ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εξόρμηση. Η επιλογή του αρχηγού την έκανε ακόμα καλύτερη. Πρόσχαρος και ενημερωμένος. Εύχομαι να τα ξαναπούμε και για άλλο προορισμό.”

Μαρία Δ. (Ιούλιος ΄21)

“Αισθάνθηκα ότι ταξιδεύω με φιλική παρέα και όχι με γκρουπ!”

Μαρία Μ. (Μάιος ’21)

“Πολύ καλή οργάνωση, ποιότητα μεταφορικών μέσων.”

Ανδρόμαχος Δ. (Μάιος ’21)

“Ακρίβεια εκτέλεσης. Μεστό πρόγραμμα, σωστή ξενάγηση.”

Χαράλαμπος Ζ. (Μάιος ’21)

“Τέλεια οργάνωση!”

Νάντια Κ. (Σεπτέμβριος ’20)

“Καλή οργάνωση, ποικιλία στο πρόγραμμα και πληρότητα.”

Παναγιώτα Μ. (Ιούνιος ’19)

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε και στείλτε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες για το ταξίδι αυτό. Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.














    Αριθμός ατόμων*




    Ηλικίες παιδιών





    Προτιμώ να ειδοποιηθώ:

    με e-mail
    τηλεφωνικώς

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

    Εναλλακτικές προτάσεις

    Βρείτε τον επόμενό σας προορισμό...