Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Πόρος (2)
Χώρα: Ελλάδα
Πόλη: Πόρος (2)
Ένα καινούργιο γαστρονομικό φεστιβάλ γεννιέται στον Πόρο και τα Μέθανα για να τιμήσει τα τρία κατεξοχήν προϊόντα που καθορίζουν την περιοχή – το λεμόνι, το λάδι και τη ρίγανη. Εμείς που ανακαλύπτουμε τους μικρούς θησαυρούς του κάθε τόπου και εσείς οι τολμηροί πιονιέροι που ακολουθείτε, δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε. Θα το πλαισιώσουμε σε μια τριήμερη εκδρομή στα μέσα του φθινοπώρου με τα καλύτερα, αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι ούτε καν οι παραθεριστές της περιοχής γιατί η Ελλάδα πάντα μας εκπλήσσει.
Ο Τίμος Πετρίδης, είναι αρχιτέκτων – επιχειρηματίας της εστίασης με δύο γνωστά εστιατόρια, το 1800 (1987- 1991) στη Σαντορίνη με παγκόσμια φήμη και το Καλλίστη (1993-2008) στην Αθήνα που δημιούργησε ρεύμα στην Αθηναϊκή σκηνή (Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα) και βραβεύτηκε τρεις χρονιές με χρυσό σκούφο ως καλύτερη Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα από το «Αθηνόραμα» και μια από το «Diners Club». Παράλληλα δούλεψε ως αρχιτέκτονας σε ιδιωτικά έργα στη Σαντορίνη και την Αθήνα (1983-2014).
Συνεργάστηκε με το Gourmet Club του Μάριου Κάλφογλου (2005-2006) ως υπεύθυνος στην οργάνωση των γαστρονομικών εκδηλώσεων. Υπήρξε δραστήριο μέλος του Αρχέστρατου και του ελληνικού τμήματος του Slow Food, συμμετέχοντας σε διάφορες επιτροπές. Έλαβε μέρος ως ομιλητής στα Συνέδρια Μεσογειακής Διατροφής, «Νέκταρ και Αμβροσία», Γαστρονομίας στο Μουσείο Μπενάκη και στο 365 Non Stop Tourisme Conference.
Το 2011 δημιούργησε την «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» που κύριο στόχο έχει να φέρει κοντά το αθηναϊκό κοινό με τον γαστρονομικό θησαυρό της επαρχίας, ώστε ο κόσμος να γνωρίσει τους αξιολογότερους παραγωγούς και τα προϊόντα τους. Πρώτη προσπάθεια Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ελλάδα.
Η «Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού» διοργανώνει επίσης και εκδηλώσεις γνωριμίας με αθηναϊκά εστιατόρια που κάνουν τη διαφορά. Πολλές φορές το μενού βασίζεται στα προϊόντα κάποιων παραγωγών από την επαρχία και είναι συνδυασμένο πάντα αρμονικά με τα κρασιά ενός οινοπαραγωγού.
Από τον Νοέμβριο του 2016 η Ομάδα επεκτείνει τις δραστηριότητες της, με επισκέψεις στις σημαντικότερες εκθέσεις Τέχνης, Μουσεία και θεατρικές παραστάσεις της Αθήνας συνδυάζοντας τις επισκέψεις αυτές με ένα γαστρονομικό event.
Από το 2013 συνεργάζεται με το Cosmorama με στόχο τα γαστρονομικά ταξίδια να γίνουν γνωστά στο ευρύτερο ταξιδιωτικό κοινό.
ΜΕΝΟΥ
Primasera
Πόρος
(Παρασκευή βράδυ 21.11)
Την τελευταία ψαριά θα δοκιμάσουμε κι εμείς, μαγειρεμένη με φροντίδα
στο πιο ‘ιν’ εστιατόριο του νησιού.
Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά
Καρπάτσιο ξιφία
Σπιτικός μαριναρισμένος γαύρος με ψητό σκόρδο
Μύδια αχνιστά με κρασί
Μελιτζάνα ψητή με σκόρδο και κρεμμύδι
Χόρτα με κολοκύθια βραστά
Γαρίδαι ανεμότρατας τηγανητό
Ριζότο σουπιάς με το μελάνι της
Κρασί (Μοσχοφίλερο)
Πορτοκαλόπιτα
Τιμή 30€
Ψαροταβέρνα Μαριορή
Παραλία Παλαιοκάστρου
(Σάββατο μεσημέρι 22.11)
Τι το καλύτερο μετά την συλλογή ρίγανης στην ξεκούραση και στην απόλυτη ησυχία.
Θα ήταν κανείς ευχαριστημένος με ένα κρύο νερό και ένα μικρό μεζέ. Κι ύστερα αφού καταλαγιάσεις, αρχίζεις και παρατηρείς τον χώρο δίπλα τη θάλασσα και αγαλλιάζει η ψυχή σου. Κι όταν φτάνουν ένα ένα τα πιάτα, δεν τολμάς να το πιστέψεις. Είσαι στον παράδεισο της απλότητας στην γεύση – απόλαυσέ το!
Χορτοπιτάκια
Γαύρος μαρινάτος
Σαλάτα Μαριωρή
με μαρούλι,ρόκα,λιαστή ντομάτα, κάπαρη, παρμεζάνα, βαλσαμικό ξύδι, καρύδια
Σαρδέλες ψητές
Μύδια αχνιστά
Πατάτες τηγανητές
Πένες με όστρακα και ξύσμα λεμονιού
Κρασί ντόπιο χύμα τοπικό λευκό ή ροζέ
Γλυκάκι
Τιμή 22€
Maryvonne
Ηλιόκαστρο
(Κυριακή μεσημέρι 23.11)
Μια Γαλλίδα ερωτική μετανάστρια ρίζωσε εδώ και δεν το έβαλε κάτω μαγειρεύει τα φαγητά που ξέρει από την πατρίδα της με μια δόση ελληνικότητας και ο αγαπημένος της ενορχηστρώνει τις σχάρες.
Σαλάτα με ντομάτα και ρόκα, κρεμμυδάκι και σως μπαλσάμικου
Πουγκί με kats και μαρμελάδα κρεμμυδιού στο φούρνο
Αυγά μελάτα παναρισμένα σε κρούστα
Τάρτα με ντοματίνια και κις λωρέν
Πατάτες τηγανητές
Αρνί αργοψημένο στο φούρνο για 7 ώρες
Το γεύμα συνοδεύει το Κόκκινο χύμα κρασί της περιοχής
Ποικιλία γαλλικών γλυκών
Τιμή 33€
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας. Μετά από μία στάση για καφέ, φτάνουμε στον πρώτο μας προορισμό που δεν είναι άλλος από την αρχαία Τροιζήνα, την πατρίδα του μυθολογικού ήρωα Θησέα, για μια μικρή περιήγηση. Θα μας υποδεχτεί και θα μας ξεναγήσει ένα νέο παιδί ο Παναγιώτης Μανέτας που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή.
Μια ακόμα δρασκελιά και να που φτάσαμε στον Γαλατά.
Εκεί μας περιμένει η πρώτη εκδήλωση του Φεστιβάλ Λαλέρι , η Μαγειρική από το μέλλον της θάλασσας! στο Κτήμα «οδύσσεια», μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία!
Πρόκειται για μια επίδειξη μαγειρικής από την σπουδαία μαγείρισσα και μέλος της Ομάδας μας Κατερίνα Σακελλίου, Είναι αφιερωμένη σε ψάρια που μπορεί να μην ήταν παραδοσιακά μέρος της ελληνικής κουζίνας, αλλά έχουν πλέον βρει τον δρόμο τους στις θάλασσές μας λόγω της κλιματικής αλλαγής.
Οι διοργανωτές πιστεύουν ότι η κατανάλωση αυτών των ειδών αποτελεί μια οικολογική επιλογή και η ενσωμάτωση τους στη διατροφή μας, συμβάλλει στην ισορροπία των τοπικών οικοσυστημάτων, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει νέες, ενδιαφέρουσες γεύσεις.
Θα εξερευνήσουμε μαζί λοιπόν πώς η γαστρονομία μπορεί να γίνει εργαλείο προσαρμογής και περιβαλλοντικής συνείδησης, με πιάτα που αποδεικνύουν ότι το “νέο” μπορεί να είναι τόσο νόστιμο.
Αμέσως μετά θα περάσουμε στο διπλανό Κτήμα Τομπάζη στην εκδήλωση Το λάδι από παλιά μέχρι σήμερα: Είναι μια ξενάγηση από τον ιδιοκτήτη Αριστοτέλη Παναγιώταρο στο κτήμα και στο παλαιό ελαιοτριβείο όπου μεταξύ των άλλων θα μας μιλήσει για το πρώτο ελληνικό ελαιόλαδο που κέρδισε βραβείο σε διεθνές διαγωνισμό στην Γαλλία.
Μετά τις εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ θα επιβιβαστούμε στο φέρυ της γραμμής. Μπροστά μας ένα μοναδικό σκηνικό, του Πόρου με τα νεοκλασικά του, τους λόφους του και το ρολόι να δεσπόζει.
Θα καταλήξουμε για ξεκούραση στα μικρά κουκλίστικα Odyssey’s appartments στο Ασκέλι του Πόρου.
Αργά το απόγευμα θα κατέβουμε για μια πρώτη γνωριμία με τον Πόρο με πέρασμα από το Ζαχαροπλαστείο Γλύκισμα να δοκιμάσουμε τα σιροπιαστά του και το εργαστήρι υφαντικής Εργάνη όπου οι κυρίες θα έχουν μια μικρή επίδειξη υφαντικής με δασκάλα την κα Ελένη Παύλου και όπου μπορούν να ψωνίσουν και το κάτι τι τους.
Η πολύ πλούσια ημέρα μας θα κλείσει με ένα gourmet Δείπνο Μεσογειακής Κουζίνας στο εστιατόριο Primasera με την ψαροκατάσταση του κ. Τάσου Παγώνη.
Το μαλακό στρώμα και μαξιλάρι μας, μας περιμένουν για τα περαιτέρω.
Η δεύτερη μέρα μας ξεκινάει με μια επίσκεψη στο μικρό αλλά περιεκτικό Αρχαιολογικό Μουσείο με εκθέματα (γλυπτά, επιγραφές και αρχιτεκτονικά μέλη) από την Τροιζήνα την Καλαύρεια και τα Μέθανα.
Συνεχίζουμε την εξερεύνησή μας με έναν μικρό γύρο του νησιού με το πούλμαν μέσα σε μια μαγευτική φύση και με ενδιάμεσες μικρές στάσεις στο Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής και στα ερείπια του Ναού του Ποσειδώνα με πανοραμική θέα των κόλπων του νησιού.
Περνάμε από τον πρώην Ναύσταθμο και την ομορφότερη παραλία του νησιού με τα πράσινα νερά, το λιμανάκι της Αγάπης.
Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τον δεύτερο προορισμό μας, τα Μέθανα.
Πρώτα θα επισκεφτούμε την χώρα, με τα θερμά ιαματικά λουτρά που τις δεκαετίες του ‘60 και ‘70 έσφυζαν από κόσμο καθιστώντας τα Μέθανα μια κοσμοπολίτικη λουτρόπολη η οποία είχε ακόμα και Καζίνο.
Μετά από μια μικρή στάση για να «μυρίσουμε» την ατμόσφαιρα της παλιάς ευδαιμονίας, συνεχίζουμε για την δυτική πλευρά του νησιού για την πρώτη εκδήλωση της ημέρας του Φεστιβάλ Λαλέρι. Είναι η ‘Μαζεύοντας ρίγανη στην Ακρόπολη Παλιόκαστρο Μεθάνων’. Εκεί θα ξεκινήσουμε έναν περίπατο με οδηγό τον κο Ηλία Ρίζο, εξερευνώντας το πώς η ρίγανη, ένα απλό αρωματικό φυτό, έχει καθορίσει την περιοχή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Θα συνεχίσουμε με την επόμενη εκδήλωση ‘Δοκιμάζοντας ρίγανη στο καφενείο Παλιόχωρα’: όπου μετά την περιήγηση θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αφέψημα ρίγανης και έναν παραδοσιακό μεζέ με ρίγανη.
Μετά την γευσιγνωσία θα κατευθυνθούμε με το πούλμαν μας προς την παραλία Παλαιοκάστρου για ένα χωριάτικο «μιαμ» γεύμα που θα ζήλευε και η καλύτερη ψαροταβέρνα της Αθήνας, στην Μαριορή.
Μετά το φαγητό, καφές στο λιμανάκι Βαθύ, το ησυχαστήριο των μικρών σκαφών, αγναντεύοντας τα ήρεμα νερά του.
Αργότερα το απόγευμα, θα πάμε στο Πανηγύρι με το “Γίδι των Μεθάνων” όπου σε συνεργασία με τον ομώνυμο σύλλογο, έχει οργανωθεί μια μεγάλη γιορτή προς τιμή των τριών προϊόντων που καθορίζουν την περιοχή: το λεμόνι, το λάδι και τη ρίγανη.
Θα υπάρχει μουσική, χορός, παρουσιάσεις μαγειρικής από ειδικούς καλεσμένους της γαστρονομίας, καθώς και η δυνατότητα δοκιμής και αγοράς τοπικών προϊόντων από ντόπιους παραγωγούς. Παράλληλα, θα σηματοδοτοδοθεί η έναρξη του αναγνωρισμένου αθλητικού γεγονότος “Το Γίδι των Μεθάνων” δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνδυάσουν την άσκηση με τις γεύσεις και τα αρώματα της περιοχής αλλά και πάστα πάρτι δωρεάν για τους αθλητές.
Τέλος θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας ντόπιου φωτογράφου
Η επιστροφή μας στον Πόρο θα ολοκληρώσει την σημερινή μας εξόρμηση.
Το βράδυ μπορούμε να απολαύσουμε το τελευταίο ποτό στο ξενοδοχείο μας.
Ξεκινάμε την τρίτη μέρα μας με μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης. Θα χωθούμε στα στενά γραφικά δρομάκια του οικισμού, θα δούμε την Μητρόπολη του Αγίου Γεωργίου με τις αγιογραφίες του Παρθένη και τις βαρκούλες στο στενό δίαυλο με την Γαλατά απέναντι από την περατζάδα της παραλίας.
Μαζί μας θα είναι ο κος Βαγγέλης Παπαθυμιόπουλος ευαισθητοποιημένος κάτοικος, που θα υπογραμμίζει τις ομορφιές της πόλης του.
Θα συνεχίσουμε με τις τελευταίες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ με τίτλο Στα μονοπάτια του Λεμονοδάσσους: Είναι μια περιήγηση που ξεκινά στην ταβέρνα της Φωτεινής, στις Αλυκές, με κέρασμα λεμονάδας και συνεχίζεται με εξερεύνηση των μονοπατιών του Λεμονοδάσσους. Στο δρόμο θα συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, θα δούμε τα παλιά συστήματα ποτίσματος και θα ακούσουμε ιστορίες για τα “χρυσόδεντρα”, όπως τα αποκαλούσαν οι παλιοί. Σκοπός είναι η καταγραφή της μνήμης και η κατάθεση νέων ιδεών για τη διατήρηση αυτού του μοναδικού τοπίου. Θα τελειώσουμε με Γευσιγνωσία γλυκών με λεμόνι στη Φωτεινή.
Η Ερμιόνη θα είναι ο επόμενος στόχος μας για μια σύντομη βόλτα στο όμορφο αυτό λιμανάκι της Πελοποννήσου με τα κτήματα με τις πανέμορφες ροδιές.
Η επόμενη ατραξιόν είναι ένα φυσικό φαινόμενο που θα μας αφήσει έκθαμβους. Είναι οι Δίδυμες τρύπες κοντά στο χωριό Δίδυμα που μοιάζουν να τις άνοιξαν στην γη μετεωρίτες αλλά μάλλον είναι προϊόντα κατάρρευσης της οροφής υπόγειων σπηλιών από την διάβρωση των υδάτων. Στον κατάφυτο μικρότερο κρατήρα και στα πλευρικά τοιχώματα του θα δούμε δύο μικρά εκκλησάκια: του Άη Γιώργη και της Μεταμόρφωσης.
Η μεγάλη έκπληξη μας περιμένει όμως στο ορεινό χωριό Ηλιόκαστρο όπου μια Γαλλίδα ερωτική μετανάστρια, μαγειρεύει ‘θεϊκά’ στο εστιατόριο Maryvonne. Φυσικά εμείς θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε την ελληνογαλλική συμμαχία.
Μετά το φαγητό θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.
| Αναχώρηση | Δωμάτιο | Τιμή κατ' άτομο | Φόροι | Συνολική Τιμή | Bonus | Κράτηση |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 21/11/2025 | Δίκλινο | Τιμή / Άτομο:330 € | 330 € | - | {"pa_room":"double-room","pa_departure_date":"2025-11-21"} | |
| 21/11/2025 | Μονόκλινο | Τιμή / Άτομο:400 € | 400 € | - | {"pa_room":"single-room","pa_departure_date":"2025-11-21"} |
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5Ελένη Δ. (Ιούνιος ’25)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Μείναμε ευχαριστημένοι από το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι (2024) στην Ορεινή Αρκαδία/Αρχαία Ολυμπία. Άψογη οργάνωση, άψογη συνέπεια, άψογη φροντίδα και εξυπηρέτηση από την συνοδό μας. Το ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο. Σας ευχαριστούμε.”
Δέσποινα Γ. (Δεκέμβριος ’24)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την όμορφη εκδρομή που διοργανώσατε για μας. Περάσαμε υπέροχα. Να αρχίσουμε από την πλούσια ξενάγηση μέσα στο πούλμαν (αλλά και εκτός αυτού) από την ξεναγό μας, η οποία έδωσε αρκετές πληροφορίες για κάθε τι που συναντούσαμε.
Οι γνώσεις της είναι πολλές και ποικίλες. Την ευχαριστούμε πολύ, θα μας μείνει αξέχαστη. Επίσης ευχαριστούμε πολύ και τον οδηγό που μας πρόσεχε ιδιαίτερα, νοιώθαμε V.I.P! Και πάλι ευχαριστούμε όλους σας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!”Ειρήνη Σ. & Γιώργος Γ. (Δεκέμβριος ’24)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Υπέροχη εκδρομή με μια εξαιρετική ξεναγό και έναν καταπληκτικό οδηγό, ο οποίος συνάντησε πάρα πολλές δυσκολίες λόγω της καταρρακτώδους βροχής! Πέρασα πάρα πολύ ωραία!
“Αθηνά Κ. (Οκτώβριος ’24)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Χθες, ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία στην εκδρομή που πραγματοποιήσαμε μαζί σας στην Μακρόνησο. Αρχικά, να αναφέρω συγχαρητήρια για την ιδέα και υλοποίηση αυτής της εκδρομής σε έναν μαρτυρικό τόπο που δυστυχώς δεν προβάλλεται στα Μέσα. Η ξεναγός μας, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Οργανωμένη, ιδιαίτερα γνώστης του αντικειμένου, με σημειώσεις, φωτογραφίες και αναφορές που δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος, τυπική στους χρόνους και πλήρως βοηθητική στο που να φάμε στην πόλη του Λαυρίου. Η εκδρομή δεν θα ήταν η ίδια χωρίς αυτή. Επιπρόσθετα, εντυπωσιαστήκαμε από τον ξεναγό του μουσείου, ο οποίος με τις γνώσεις του και την επικοινωνιακή του δεινότητα μας βοήθησε να κατανοήσουμε τι συντελείται στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Ήταν η πρώτη φορά που ταξιδέψαμε με το ταξιδιωτικό σας γραφείο και σίγουρα θα υπάρξει και επόμενη. Μόνο καλά λόγια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.”
Στεφανία Λ. (Μάιος ’24)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Όλο το ταξίδι ήταν πολύ καλά οργανωμένο. Ο αρχηγός μας ήταν καταπληκτικός. Οι επισκέψεις στους διάφορους χώρους εξαιρετικές καθώς και οι ξεναγήσεις.”
Χριστίνα Σ. (Μάρτιος ’24)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Συγχαρητήρια για τα προγράμματά σας. Αν είναι δυνατόν να επαναλάβετε του χρόνου ΚΑΡΠΑΘΟΣ/ΚΑΣΟΣ! απίστευτο πρόγραμμα και παροχές.”
Νίκος Κ. (Σεπτέμβριος ’23)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Είναι το δεύτερο μονοήμερο ταξίδι που κάνω μαζί σας και ήθελα να σας συγχαρώ για άλλη μια φορά για το αποτέλεσμα. Άψογη διοργάνωση, καθαρό πούλμαν, ευγενέστατος οδηγός, συνέπεια στα πάντα. Για τον κύριο Πετρίδη τι να πρωτοπώ. Υπέροχος άνθρωπος, εξαιρετικός ξεναγός. Για μένα που δουλεύω τόσο πολύ και δυσκολεύομαι να ξεκλέψω χρόνο για τον εαυτό μου, ήταν πραγματικά μια μεγάλη ανάσα. Μπράβο σας παιδιά είστε ΑΨΟΓΟΙ!!!”
Νάνσυ Τ. (Νοέμβριος ’22)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Συγχαρητήρια για την εκπληκτική διοργάνωση της εκδρομής. Εξαιρετικός ξεναγός, μορφωμένος, ευγενικός και πρόθυμος να τρέξει για όλους, πεντακάθαρο πούλμαν και ευγενέστατος οδηγός. Μπράβο σας!”
Νάνσυ Τ. (Σεπτέμβριος ΄21)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη διοργάνωση της εξόρμησής μας. Ήταν πραγματικά μια πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εξόρμηση. Η επιλογή του αρχηγού την έκανε ακόμα καλύτερη. Πρόσχαρος και ενημερωμένος. Εύχομαι να τα ξαναπούμε και για άλλο προορισμό.”
Μαρία Δ. (Ιούλιος ΄21)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Αισθάνθηκα ότι ταξιδεύω με φιλική παρέα και όχι με γκρουπ!”
Μαρία Μ. (Μάιος ’21)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Πολύ καλή οργάνωση, ποιότητα μεταφορικών μέσων.”
Ανδρόμαχος Δ. (Μάιος ’21)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Ακρίβεια εκτέλεσης. Μεστό πρόγραμμα, σωστή ξενάγηση.”
Χαράλαμπος Ζ. (Μάιος ’21)
Βαθμολογήθηκε με 5 από 5“Τέλεια οργάνωση!”
Νάντια Κ. (Σεπτέμβριος ’20)
Βαθμολογήθηκε με 4 από 5“Καλή οργάνωση, ποικιλία στο πρόγραμμα και πληρότητα.”
Παναγιώτα Μ. (Ιούνιος ’19)
“Προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του ΔΣ του Επιμορφωτικου μας Συλλόγου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας για την οργάνωση της μονοήμερης πολιτιστικής εκδρομής
“Μακρονησος- Λαυρεωτικη”. Ολα ήταν εξαιρετικά καλά!
Ευχαριστούμε τον αρχηγό και ξεναγό αλλά και τον οδηγός μας για την επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος!
Θα επανέλθουμε οπωσδήποτε για τις μελλοντικές μας πολιτιστικές και άλλες εκδρομές.”