ΠΑΡΟΧΕΣ

Πριν το ταξίδι
Κάλυψη ακυρωτικών δαπανών έως 500€ σε περίπτωση ακύρωσης λόγω σοβαρού τραυματισμού με παροχή Α’ βοηθειών σε εξωτερικά ιατρεία ή νοσηλείας (εκτός COVID-19) του ίδιου του ταξιδιώτη πριν την αναχώρηση.
Στην περίπτωση αυτή απαιτείται επίσημη βεβαίωση/Γνωμάτευση από Δημόσιο Φορέα/Νοσοκομείο.

Κάλυψη προκαταβολής ή εξόφλησης, σε περίπτωση προσβολής από COVID-19 του ίδιου του ταξιδιώτη, έως και 350€.
Στην περίπτωση αυτή απαιτείται pcr test από διαγνωστικό κέντρο καθώς και πιστοποιητικό covid από την πλατφόρμα “gov.gr”. Το υπόλοιπο του ποσού παραμένει διαθέσιμο στην εταιρία μας για να πραγματοποιήσετε οποιοδήποτε οργανωμένο ταξίδι επιλέξετε όταν αισθανθείτε καλύτερα.**

 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού
Δαπάνες νοσηλείας του Ασφαλιζόμενου (συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης με μία επιδημική ή πανδημική νόσο όπως η COVID 19), κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μόνο. Όριο κάλυψης έως και 6.000€ για τα ταξίδια εξωτερικού και έως 1.000€ για τα ταξίδια εσωτερικού. Ιατροφαρμακευτικά έξοδα περίθαλψης εκτός νοσοκομείου έως 1.500€ για τα ταξίδια εξωτερικού και έως 500€ για τα ταξίδια εσωτερικού. 

Κάλυψη Απώλειας Αποσκευής έως 400€ για τα ταξίδια εξωτερικού και έως 300€ για τα ταξίδια εσωτερικού (ισχύει ΜΟΝΟ για αεροπορικά ταξίδια και μόνο με την προσκόμιση βεβαίωσης απώλειας από τον αερομεταφορέα με αναφορά παροχής αποζημίωσης ή όχι και το ύψος αυτής) και κάλυψη εξόδων αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης έως και 200€ (με τις αντίστοιχες αποδείξεις αγοράς), για καθυστέρηση άφιξης άνω των τεσσάρων (4) ωρών. 

Επιπλέον καλύψεις
Επιπλέον σημαντικές καλύψεις, υπό όρους, ισχύουν για ασφαλισμένους ταξιδιώτες σε περίπτωση υγειονομικής μεταφοράς, επαναπατρισμού σορού κ.ά.


ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η ταξιδιωτική ασφάλεια είναι ατομική και καλύπτει μόνο τον ταξιδιώτη, ηλικίας έως 75 ετών για ασθένεια και χωρίς όριο ηλικίας για ατύχημα.
Οι παραπάνω καλύψεις ισχύουν για ταξίδια εκτός Ελλάδος και πλην των χωρών ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΚ, ΣΟΥΔΑΝ, ΣΥΡΙΑ, ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ, ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΣΑΝΤ, ΛΙΒΥΗ, ΜΑΛΙ, ΝΙΓΗΡΑΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΣΟΜΑΛΙΑ, ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ, ΥΕΜΕΝΗ.


ΚΟΣΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους ταξιδιώτες των Ομαδικών Ταξιδιών.

*Για τους ταξιδιώτες Ατομικών Ταξιδιών, προτείνουμε ταξιδιωτική ασφάλεια, το κόστος της οποίας διαμορφώνεται ανάλογα με τον προορισμό και την διάρκεια του ταξιδιού.
**Όταν ο ασθενής ταξιδιώτης μοιράζεται δίκλινο δωμάτιο, από το ποσόν που δικαιούται αφαιρείται η επιβάρυνση μονόκλινου, που αναγκαστικά χρεώνεται ο συγκάτοικός του.