Στις 27/08/2020, το ισλανδικό τηλεοπτικό κανάλι VISIR, παρουσίασε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τα ταξίδια Cosmorama στην Ισλανδία. Το Cosmorama, γνωστό στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό –και όχι μόνο– για τα ταξίδια που πραγματοποιεί εδώ και 18 χρόνια στο «ακριτικό» νησί της Ευρώπης, οργάνωσε και αυτό το καλοκαίρι τέσσερις ταξιδιωτικές αποστολές στη χώρα «της φωτιάς και των πάγων».
Τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και με απόλυτη ασφάλεια,  οι ταξιδιωτικές μας ομάδες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική φύση του νησιού, να μάθουν για την ιστορία του και να γευθούν την ξεχωριστή κουζίνα της χώρας.

Η Ισλανδία, η πιο αραιοκατοικημένη χώρα της Ευρώπης, έχει επενδύσει τα τελευταία δέκα χρόνια στην τουριστική της βιομηχανία βελτιώνοντας τις υποδομές της και ενισχύοντας την εικόνα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Cosmorama είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός εταίρος στην Ελλάδα και πραγματοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πολιτιστικά ταξίδια στην Ισλανδία ενώ δέχεται και εκατοντάδες Ισλανδούς που επιλέγουν τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η σημασία της τουριστικής στήριξης μεταξύ των δύο κρατών ήταν η αιτία του συγκεκριμένου αφιερώματος. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό που η ομάδα που συνόδευε ο κ. Ηλιάδης Παναγιώτης (CEO της εταιρίας COSMORAMA) ξεπροβοδίστηκε με τους ήχους του εθνικού μας ύμνου λίγο πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο.
Εμείς στο COSMORAMA, είμαστε περήφανοι που η εταιρία μας προσέλκυσε για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον ξένων μέσων ενημέρωσης. Ευχαριστούμε θερμά τους Έλληνες ταξιδιώτες που ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μάς εμπιστεύονται και μας τιμούν με την επιλογή τους.
Μαζί θα ταξιδεύουμε πάντα …ως την άκρη της γης!