Τα Χριστούγεννα, η πιο μαγική γιορτή του κόσμου, γιορτάζονται σε όλο τον πλανήτη με κατάνυξη, χαρά, αλτρουισμό και ευρηματικότητα. Οι άνθρωποι μεταμορφώνονται, ξαναβρίσκουν τους δρόμους της Αγάπης, γίνονται καλύτεροι, ξαναγίνονται παιδιά. Οι δρόμοι και οι γειτονιές γεμίζουν κόσμο, φωνές, γέλια, φωτάκια, χρώματα, λάμψη και μυρωδιές από λαχταριστά παραδοσιακά γλυκά. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή σε όλο τον κόσμο, σε όλο τον πλανήτη Γη.
‘Έτσι έγινε και φέτος. Ταξιδέψαμε Χριστούγεννα στις πέντε ηπείρους σε πάνω από 100 πόλεις και προορισμούς. Και ήταν το ίδιο μαγικά όπως κάθε χρόνο. Όσο εμείς ανεβάζουμε στις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες που μας στέλνουν οι ταξιδιώτες μας, δείτε μερικές ακόμα φανταστικές φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο όπως τις δημοσίευσε το popaganda.gr.

1. ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Χριστιανή από το Πακιστάν προσεύχεται, καθώς γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Πεσαβάρ του Πακιστάν στις 25 Δεκεμβρίου 2018.   
EPA/BILAWAL ARBAB

2. ΙΡΑΚ

Η ακολουθία των Χριστουγέννων, το βράδυ της παραμονής, στην εκκλησία al-Tahira al-Kubra στην ασιατική πόλη Qaraqosh, ανατολικά της Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ, στις 24 Δεκεμβρίου 2018.
EPA/AMMAR SALIH

3. ΓΕΩΡΓΙΑ

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην Τιφλίδα, Γεωργία, παραμονή Χριστουγέννων.
EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

4. ΤΟΥΡΚΙΑ

Ένα ζευγάρι φιλιέται, μετά την λειτουργία της παραμονής των Χριστουγέννων, στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, 24 Δεκεμβρίου 2018.
EPA/ERDEM SAHIN

5. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Το μουσικό συγκρότημα Mi Pequeno Gran Pais παίζει στο ρυθμό της τυπικής ουρουγουαϊκής μελωδίας, συμμετέχοντας έτσι στους εορτασμούς των Χριστουγέννων, στην αγορά του λιμανιού του Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη, 24 Δεκεμβρίου 2018.
EPA/FEDERICO ANFITTI

Δείτε 33 ακόμα φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες που μας στέλνουν οι ταξιδιώτες μας στο Facebook, Twitter, Instagram

Χρόνια σας Πολλά!

Κεντρική Φωτό:
Μικρό κορίτσι ποζάρει για φωτογραφία ανάμεσα σε πολύχρωμα φωτάκια, κατά τη γιορτή των Χριστουγέννων στην πόλη Chisinau της Μολδαβίας στις 25 Δεκεμβρίου 2018. Παραδοσιακά, οι άνθρωποι από τις πρώην χώρες της Σοβιετικής Ένωσης, εξακολουθούν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε δύο περιπτώσεις, στις 25 Δεκεμβρίου και στις 07 Ιανουαρίου, λόγω του παλιού ημερολογίου.
EPA/DUMITRU DORU