Ταξιδεύω στην Ελλάδα…

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην ΕΛΛΑΔΑ. Δείτε όλα τα ταξίδια εδώ

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Ταξιδεύοντας με την φροντίδα Cosmorama

…Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά!

Η ασφάλεια και η υγεία των ταξιδιωτών και των συνεργατών μας ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Τώρα, καθώς ο κόσμος μας «ανοίγει» ξανά, ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς κάθε φορά που αποφασίζετε να ταξιδέψετε. Εμείς, στο Cosmorama, πιο έτοιμοι από ποτέ, σας παρουσιάζουμε την νέα πολιτική «Ταξιδεύοντας με φροντίδα COSMORAMA» η οποία περιλαμβάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για COVID-19  και θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα καλύτερα για την επιλογή σας να ταξιδέψετε μαζί μας. (Δες αναλυτικά εδώ)

Είναι γνωστό ότι το Cosmorama διοργανώνει ταξίδια με μικρές Ταξιδιωτικές Ομάδες. Πρόκειται για μία επιλογή που μας έχει καθιερώσει χρόνια τώρα στην ελληνική αγορά. Ευέλικτες ομάδες που δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν την ταξιδιωτική παρέα, να επισκεφθούν με ασφάλεια αξιοθέατα και τοπικές κοινότητες, να ζήσουν μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία! Και όλα αυτά με την προστασία που προσφέρει το ολιγομελές σχήμα.

Η ασφάλεια στον προορισμό είναι βασικό μας μέλημα. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της εκάστοτε χώρας και σε πλήρη αρμονία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σε κάθε προορισμό, ετοιμάζουμε πριν από την αναχώρηση του εκάστοτε ταξιδιού μια σειρά από οδηγίες που σκοπό έχουν να σας ενημερώσουν και να σας κρατήσουν υγιείς όσο ταξιδεύετε.

Η ομάδα των Συνοδών/Αρχηγών COSMORAMA βρίσκεται πάντα δίπλα σας στα ομαδικά ταξίδια φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να απολαύσετε το ταξίδι σας ζώντας μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία. Είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε προορισμό και γνώστες των υγειονομικών πρωτοκόλλων των περιοχών που επισκέπτονται σε κάθε ταξίδι, προσφέροντάς σας την απαιτούμενη ασφάλεια.

Στην απευκταία περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός σε COVID-19 πριν την αναχώρηση του ταξιδιού, το COSMORAMA θα σταθεί δίπλα του, μεταφέροντας το ποσόν για μελλοντικό ταξίδι.*

*Όταν ο ασθενής ταξιδιώτης μοιράζεται δίκλινο δωμάτιο, από το ποσόν που δικαιούται αφαιρείται η επιβάρυνση μονόκλινου, που αναγκαστικά χρεώνεται ο συγκάτοικός του.

Το Cosmorama -όπως πάντα- με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών που το εμπιστεύονται αναλαμβάνει την έκδοση ηλεκτρονικής βίζας καθώς και των καρτών επιβίβασης στις πτήσεις από και προς Ελλάδα υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπεται από τους αρμόδιους φορείς.