Θέλουμε ο γάμος και το γαμήλιο ταξίδι σου να είναι τέλεια. Γιατί σίγουρα αξίζεις το καλύτερο.
Έχοντας ήδη διοργανώσει πλήθος γάμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορούμε να σου προσφέρουμε τις πιο ξεχωριστές ιδέες για να γίνει ο γάμος σου το γεγονός της χρονιάς!
Οι επιλογές είναι πολλές, αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι η προσωπική φροντίδα, οι μικρές λεπτομέρειες και φυσικά το εύρος του κόστους που θα ακολουθήσουμε πιστά έτσι ώστε το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα.
Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Ένας ταξιδιωτικός σύμβουλος της εταιρίας μας σε περιμένει.
Θα ακούσει τις επιθυμίες σου και θα είναι πάντα δίπλα σου για να φροντίζει για όλα, την Τελετή, την Δεξίωση ή το Πάρτι και φυσικά το Γαμήλιο Ταξίδι σου.
Το COSMORAMA θα σου προτείνει επιλεγμένα ξενοδοχεία σε πάνω από 65 χώρες του κόσμου και φυσικά στις πιο γοητευτικές γωνιές της πατρίδα μας.
Επιπλέον θα απολαύσεις μοναδικές παροχές όπως αναβάθμιση δωματίου, κρασί, φρούτα, λουλούδια & ειδική διακόσμηση, δείπνο με κεριά, θεραπείες Spa, θαλάσσια σπορ και πολλά άλλα.
Τι διαλέγεις λοιπόν, γραφικό ξωκλήσι, εξωτική παραλία, πολυτελές σκάφος, ρομαντικό πύργο, αρχοντικό παλάτι ή απλά ένα κυκλαδίτικο μπαλκόνι δίπλα στο κύμα;
Πες μας την επιθυμία σου κι άφησε σε μας τα υπόλοιπα.
Εσύ απλά ζήσε τη στιγμή!

Επισκεφθείτε μας στη 18η EXPOWEDDING 11-13/01 στη Θεσσαλονίκη
…Ελάτε να γνωριστούμε!