ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ, ΤΟΝ ΡΑΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ!

Έχουμε ταξιδέψει σχεδόν σε όλα Τα Δάση του Πλανήτη.
Αναπνεύσαμε τον αέρα τους, ακούσαμε τον ήχο τους, μυρίσαμε τα αρώματά τους, χαθήκαμε στα χρώματά τους, αγγίξαμε την ομορφιά τους, αγαπήσαμε τις ζωές που μεγαλώνουν και ζουν μέσα τους. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι κι εμείς γι’ αυτά.
Εμείς στο Cosmorama Ταξίδια, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική οικογένεια της Ελλάδας, αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τα εκτυπωμένα σε χαρτί διαφημιστικά έντυπα (μπροσούρες) με την αμιγώς ηλεκτρονική τους μορφή, συνεισφέροντας έτσι στην προστασία των δένδρων, των δασών και άρα του ίδιου του πλανήτη μας.
Επιπλέον, σαν μια επιπλέον συνεισφορά στο κοινό καλό, ένα μέρος του κόστους που θα είχαν αυτά τα έντυπα θα το προσφέρουμε ετησίως στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS.
Συγκεκριμένα αναλάβαμε την υιοθεσία της γλυκειάς αρκουδίτσας Μπάρμπαρα, του περήφανου λύκου Ραούλ και του λεβέντη ποιμενικού Ζέφυρου! Τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας κι ελπίζουμε να το κάνετε κι εσείς!
Μείνετε μαζί μας, το περιεχόμενο που είχατε από τις χάρτινες μπροσούρες θα συνεχίσει να σας διατίθεται σε καλαίσθητη και ευκολόχρηστη ηλεκτρονική μορφή μέσω του site και του newsletter μας. Έτσι όλοι μαζί θα έχουμε κάνει κάτι για να βοηθήσουμε την Ζωή στον Πλανήτη μας.