Το Asean Tourism Forum, η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ασιατική ήπειρο, θα διεξαχθεί φέτος στις 18-25 Ιανουαρίου 2016 στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Η έκθεση φιλοδοξεί να φιλοξενήσει πάνω από 1500 διεθνείς εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων κρατικών και τοπικών τουριστικών φορέων, εκθετών, αγοραστών, εταιρειών στο χώρο των media και άλλων ταξιδιωτικών και τουριστικών παραγόντων από 50 χώρες του κόσμου.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Cosmorama και φέτος θα παραβρεθεί σε ένα τόσο μεγάλο διεθνές τουριστικό γεγονός. Θα μας δοθεί έτσι η ευκαιρία να διευρύνουμε το δίκτυο των συνεργατών μας στις χώρες της Ασιατικής ηπείρου, να γνωρίσουμε από κοντά το νέο, πολλά υποσχόμενο τουριστικό προϊόν της περιοχής, προορισμούς, ξενοδοχεία, θέρετρα και exclusive τουριστικές υπηρεσίες, στοιχεία που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να επεκτείνουμε και να τελειοποιήσουμε το σχεδιασμό και την οργάνωση επιτυχημένων ταξιδιωτικών εμπειριών σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της γης.

Ο Πάνος Κούρος, διευθυντής σχεδιασμού ατομικών ταξιδιών στο Cosmorama λέει σχετικά:

Θα θέλαμε να επεκτείνουμε τη γκάμα των εκδρομών μας προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο κοινό της Ελλάδας και συγκεκριμένα στους τομείς των φυσιολατρικών ταξιδιών, των ταξιδιών δράσης, των γαμήλιων και ατομικών ταξιδιών κυρίως στην περιοχή της Μαλαισίας. Κάτι τέτοιο θα μας επέτρεπε να επεκτείνουμε το κοινό μας στον τομέα των ατομικών ταξιδιών.